micmal Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Zawsze chciałem sobie poskładać teciaka, a że w konflikcie koreańskim T-34 wystąpiły, to nie mogłem się oprzeć... Po podkładzie trzeba jeszcze nanieść małe korekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Fajny. Jedynie spawy troszkę za grube. Szczególnie t widać po osłonie jarzma km-u. Może zniknie trochę w malowaniu, jak nie podkreślisz olejami za bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Sprawy to trochę przesadzone. Ciekawe jak ci malowanie pójdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 Macie rację. Pierwszy raz się bawiłem w robienie spawów i trochę przesadziłem, ale cóż pierwsze koty za... Zresztą na wieży powinien być szew, a nie spaw, więc do poprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Mnie się podoba, mimo tych spawów... Jeden z drugowojennych tanków, który chciałbym kiedyś zrobić Patrzę dalej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts