micmal Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Zawsze chciałem sobie poskładać teciaka, a że w konflikcie koreańskim T-34 wystąpiły, to nie mogłem się oprzeć... Po podkładzie trzeba jeszcze nanieść małe korekty Cytuj
author21 Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Fajny. Jedynie spawy troszkę za grube. Szczególnie t widać po osłonie jarzma km-u. Może zniknie trochę w malowaniu, jak nie podkreślisz olejami za bardzo. Cytuj
bazylms Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Sprawy to trochę przesadzone. Ciekawe jak ci malowanie pójdzie. Cytuj
micmal Napisano 18 Listopada 2016 Autor Napisano 18 Listopada 2016 Macie rację. Pierwszy raz się bawiłem w robienie spawów i trochę przesadziłem, ale cóż pierwsze koty za... Zresztą na wieży powinien być szew, a nie spaw, więc do poprawy Cytuj
Dorotka Napisano 19 Listopada 2016 Napisano 19 Listopada 2016 Mnie się podoba, mimo tych spawów... Jeden z drugowojennych tanków, który chciałbym kiedyś zrobić Patrzę dalej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi