jaxiu Napisano 4 Lipca 2017 Autor Share Napisano 4 Lipca 2017 Jaśniejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Lipca 2017 Autor Share Napisano 4 Lipca 2017 I jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Na ostatnim mi się już podoba. Oczywiście nadal uważam że za mocno obczaskany, ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Panowie pytanko odnośnie LUCHSa, męczy mnie to, gdzie są zbiorniki paliwa i gdzie jest wlew paliwa? Mi osobiście model się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Z tego co pamietam zbiornik znajdowal sie po prawej stronie pojazdu. Umiejscowiony praktycznie posrodku. Miedzy przekladnia a silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Mówiąc wprost - kolega perłe z uwna ulepil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Troche koledzy kotlet odkopali, ale mi tez się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi