Dorotka Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Ostatnie prace na wieży przed malowaniem... Została osłona jednego wizjera, jakieś urządzenie z tyłu i ... spryskiwacze. Co do tych ostatnich to jakoś nie mogę się przekonać czy je robić, czy odpuścić. Model jest w wersji super-light bez przeróbek i nie chce mi się w nie bawić... Także, chyba sobie odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Model jest w wersji super-light bez przeróbek i nie chce mi się w nie bawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Model jest w wersji super-light bez przeróbek i nie chce mi się w nie bawić... He, he... Rozumiem, że jesteś za i nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Model jest w wersji super-light bez przeróbek i nie chce mi się w nie bawić... He, he... Rozumiem, że jesteś za i nawet przeciw Nie zaprzeczam nie potwierdzam. Podpatruję tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Dorotka napisal -...Została osłona jednego wizjera, jakieś urządzenie z tyłu i ... spryskiwacze. Co do tych ostatnich to jakoś nie mogę się przekonać czy je robić, czy odpuścić... Także, chyba sobie odpuszczę... Wspomniane spryskiwacze to nie sa dodatki,przerobki , to jest uzupelnianie brakujacych elementow Teorię masz widzę obcykaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Do przodu, troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Pierwsza "warstwa", pierwszego koloru bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 I kolejna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Jaki to kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Jaki to kolor ? Dorabiany, receptura jest podana gdzieś wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Pierwsze zieloności ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Jedno przedpołudnie, jedna osłona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Ładne, nie chce ale zadam to głupie pytanie. Czym maskowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Ładne, nie chce ale zadam to głupie pytanie.Czym maskowałeś ? Niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Z ręki ? Zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Z ręki ? Z ręki, po ołówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Z ręki ? Z ręki, po ołówku Ja na trzeźwo tak nie potrafię, po jednym pifku lepiej ale po ołówku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Z ręki ? Z ręki, po ołówku Ja na trzeźwo tak nie potrafię, po jednym pifku lepiej ale po ołówku ? Narysowałem linie ołówkiem, później je pomalowałem, później wypełniłem kontury... Piwa nie piłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Nuda, nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Powoli zaczynam wszędzie widzieć zielony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Zielono mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Marca 2017 Autor Share Napisano 15 Marca 2017 Na wannie zielony skończony (bez korekt): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Przenosiny na wieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 No i koniec z zielonym, a przynajmniej tak mi się wydaje... Teraz będzie jakiś dziwny kolor, ni to brąz, ni pomarańcz... Niestety muszę czekać do przyszłego tygodnia, bo mi Exito, przez szpargały do T-55, nieco przyblokowało realizację zamówienia... Także mam czas żeby przy lufie podziałać i przy tym "maszcie" z lampą z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Nareszcie malujesz, a nie tylko te pierdółki dorabiasz. Na tą chwilę bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi