Melnikov Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Witam Wiem, że koła nie pasują do tej wersji, ale jest to stary prezent, który chciałem odratować i postanowiłem wymienić w nim tylko gąski. Dlatego zostawiłem te koła. Kiedyś, jak będę miał chęci to też poprawie reflektor ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 malowanie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Mogłeś go z góry też jeszcze troszkę wybrudzić, na ostatniej fotce widać jaki to czyścioch. A tak to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Przykurzony, okopcony, a załoga miała kapcie na zmianę jak do niego wsiadała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Przykurzony, okopcony, a załoga miała kapcie na zmianę jak do niego wsiadała ;) Tak właśnie było. Potwierdzone info :-P A tak na serio. To mam farbe Vallejo 70.822. Będzie odpowiednia do otarć? Pozdrawiam Mel Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Skoro koła stalowe to powinny być wyślizgane do połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Ładnie i starannie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2016 Skoro koła stalowe to powinny być wyślizgane do połysku No i są, tylko na zdjęciu akurat tego nie widać. 'Wyslizgalem' też gąsienice od wewnętrznej strony, ślady po kołach. Ale chyba pigmenty trochę przykurzyly srebrne elementy :-P Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 To mam farbe Vallejo 70.822. Będzie odpowiednia do otarć? Pozdrawiam Mel Idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2016 To mam farbe Vallejo 70.822. Będzie odpowiednia do otarć? Pozdrawiam Mel Idealna. Nim robiłem odrapania w moim Panzer I viewtopic.php?f=232&t=55209 A w T-34 gdzie zrobić? Nie chcę przesadzić. Na błotnikach, przed włazem kierowcy, koło włazów na wieży. Jakieś dodatkowe sugestie? Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Ogólnie model mi się podoba, jednak T-34/85 na kołach stalowych wygląda bardzo dziwnie. Więc jak masz w planach ich wymianę to zrób to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 21 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2016 Witam. Porobiłem otarcia farby. Mam nadzieję, że udało się osiągnąć realistyczny efekt ;) Pozdrawiam Mel P.S. Ogólnie model mi się podoba, jednak T-34/85 na kołach stalowych wygląda bardzo dziwnie.Więc jak masz w planach ich wymianę to zrób to jak najszybciej. No i stało się. Postanowione. Jak dorwę koła na konkursie w marcu, to zakupię i zmienię ;) Te co są teraz, przydadzą się na jakieś złomowisko, albo jakiś model SF, który od dwóch lat chodzi mi po głowie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 W moim odczuciu wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 W moim odczuciu wygląda dużo lepiej. Mi też dużo bardziej się podoba. Nie jest już taki kreskówkowy. Mam nadzieje, ze w odpowiednich miejscach porysowałem. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Witam. Podziałałem z reflektorem. Nie jest perfekcyjny, ale na pewno lepszy niż zestawowy ;) Do tego znalazłem koła. W lutym będzie tunning i model dostanie właściwe podwozie ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 15 Lutego 2017 Autor Share Napisano 15 Lutego 2017 Witam Nie wiem co się stało, ale na photobukecie wszystkie fotki mi zniknęły. Foldery są wraz z ilością zdjęć, ale fotek nie ma dlatego poprzednie fotki są niedostępne. Ale czas na najnowsze zdjęcia Teciaka już z właściwymi kołami ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ładny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Lutego 2017 Co mogę napisać, pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Koła z miniartu? Teraz wygląda drapieżnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Miło widzieć, że się podoba ;) Koła z miniartu? Teraz wygląda drapieżnie! Koła są z Panzerart'u ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi