tomcatsky Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Mea Culpa, Fujimi-ka to VF-24 Renegates, w Furballu będzie F-14A 158621, VF-124, NAS Miramar, 1974, ew. Bicennteniale z Hasegawy, też Allegro czasem MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Bicennteniale z Hase to chyba już poźniejsze lata nie trzymające się w założonych ramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Bic to 1976 także idealnie w końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Odświeżam temat. Akurat ostatnio znów pojawił się w sprzedaży zestaw Hasy E14. Skorzystałem z tej okazji i kupiłem. Planuję wykonać w malowaniu z VF-84, dokładnie takim: Czy mogę ten schemat zmodyfikować dodając biały na spodzie płatowca i klapach, tak jak w np. w nowym F-14 Tamiyi, wykorzystując jedynie zestawowe kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 gratuluję zkupu w mojehobby widziałem za 89.09 tanioszka dużo części napisy eksploatacyjne kompletne mała blaszka sporo malowań do wyboru i to Jolly Rogers . Chętnie bym popatrzył na warsztat. Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi