Seb Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Dragon 6730 + Atak, Aber, RB Model, Part. Wczesny Tygrys z bardzo nietypowym zimmeritem, jednostka nieustalona, Niemcy 45'. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Bardzo fajny, nie mialem pojecia, ze byle tygryski z takim zimmeritem ps jakies figsy zaczniesz w koncu robic do tych swoich tygryskow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Z jakiegoś warsztatu odremontowany czy weteran w ciągłym użyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 Z jakiegoś warsztatu odremontowany czy weteran w ciągłym użyciu? Nie mam zielonego pojęcia. Jedna z teorii twierdzi, że czołg był ze szkolnej Kampfgruppe Schulze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Aleś ciekawego Tygrysa wynalazł. Świetnie go odwzorowałeś, dla mnie super! Chciałbym mieć takiego w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Bardzo ładny Tygrys Ci wyszedł. Ciekawa konfiguracja z tymi gąsienicami bojowymi i transportowymi kołami. Przyczepiłbym się tylko do jednej rzeczy: skoro taki podniszczony pojazd z odpryskami zimmeritu i pogiętymi błotnikami to przydało by się też trochę obić- poza tym malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 No i cacy - coś innego niż wszystkie. Czy Zimmerit zawsze odpadał tak idealnie od blachy? I czy skleisz kiedyś coś innego? Tak tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 Czy Zimmerit zawsze odpadał tak idealnie od blachy? Chyba nie. I czy skleisz kiedyś coś innego? Tak tylko pytam. Już kleiłem. Przyczepiłbym się tylko do jednej rzeczy: skoro taki podniszczony pojazd z odpryskami zimmeritu i pogiętymi błotnikami to przydało by się też trochę obić- poza tym malina. Pewnie, ale jak się zawsze zabieram za to, to po kilku mi się odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Zacny ten tygrysek Przydałaby się podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Plusik ode mnie, nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Świetny Mi tylko jakoś tak nie leżą te zwisy gąsek Jakieś takie sztywne i daleko od koła napędowego :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Bardzo fajny i ciekawy. Razi tylko jedna rzecz. Pognij trochę osłony na lewym boku. Powyginałeś ich przody a dalej są równiuteńkie. Pofaluj jak na zdjęciu i będzie malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi