Przemek Przybulewski Napisano 12 Października 2017 Autor Share Napisano 12 Października 2017 Pomalowałem detale, oprócz wizjerów i położyłem kalki. Strasznie gruby film, kilka razy delikatnie moczyłem w Soft'erze a i tak pewnie bedzie widać schodek: ... Teraz wash, brudzenie, błotko, poprawianie detali, światła i tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 12 Października 2017 Share Napisano 12 Października 2017 Zabij mnie- miałem pytać po grzyba kładłeś kalki na podkład... Dopiero po tym zauważyłem literki UN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Pomalowałem resztę detali, przybrudziłem, przykurzyłem, domalowałem światła, lufy, dodałem antenki i inne cuda wianki: ... ... I przymiarka do podstawki: Teraz pewnie dodam trochę brudu gdzieniegdzie ale z umiarem bo choć na zdjęciach słabo widać to w rzeczywistości są bardziej brudne. Na zdjęciach to się strasznie odcinają od podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 To nie jest wcale ladne, to jest po prostu sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 I właśnie potwierdziłeś że mój plan na z malowanie Scimitara w kamuflażu NATO jest słuszny. Natomiast jaki będzie tego efekt to nikt nie wie. Twoje malowanie jest super, bo wg mnie biały kolor jest to jednym z najtrudniejszych do wykonania. Robiłeś mu jakieś filtry czy inne czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 To nie jest wcale ladne, to jest po prostu sliczne Dzięki. I właśnie potwierdziłeś że mój plan na z malowanie Scimitara w kamuflażu NATO jest słuszny. Natomiast jaki będzie tego efekt to nikt nie wie.Twoje malowanie jest super, bo wg mnie biały kolor jest to jednym z najtrudniejszych do wykonania. Robiłeś mu jakieś filtry czy inne czary? Biały jest trudny i sam nie do końca jestem zadowolony. Poszedł delikatny wash i filtr. Później poprawki miejs owe washa, poprawki białego, trochę białego punktowo pędzlem na wystające elementy. Miejscami smoke tamki, trochę buffa z aero. No cuda wianki generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 Jakoś tak nie do końca zadowolony jestem z tego malowania to jeszcze pokombinowałem: ... ... ... Najbadziej brak mi czegoś z przodu i z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Ja tam nie wiem, ale dla mnie jest ok. Ewentualnie coś jeszcze zrób z tym bębnem na kabel z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Ok. Dzięki. Poprawię plandekę, dodam jakąś linkę napinającą i może kabel na szpulę ale szukam kwitów na tę szpulę i nic ciekawego nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Świetnie to wygląda, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi