rymulus Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Super Oczywiście dla mnie numer 1 to 1716 Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Jest to jedno z najfajniejszych malowań. Jak postawiłem obok siebie wszystkie Iskry to ta z numerem 1413 wygląda tak trochę nijak. Jak stoi osobno to wygląda fajnie ale w towarzystwie pozostałych ten kamuflaż wypada blado. Trochę nawet zacząłem żałować, że zrobiłem ją w takim malowaniu, jest przecież jeszcze wiele fajniejszych. Stwierdziłem jednak że będzie to dobra wymówka żeby za jakiś czas znów zbudować Iskrę, może wersję Novax. Iskra 1918 po ostatnich zabiegach. To chyba tyle, dziękuję wszystkim z zaglądanie tu i za komentarze. Za kilka dni powinienem zrobić galerię. Koniec. Edytowane 8 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Dla mnie suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Piękna trójca !!!!! Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Pięknie wyglądają. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję za dobre słowo. Śpieszę natomiast donieść, że po pewnych problemach z Photobucket i przesiadce na Imgura udało mi się zrobić galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi