slee Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Witam Mial byc ostatni ukonczony model w 2016, wyszlo jak zwykle i jest moj pierwszy ulepek A.D. 2017. Sam model, jak to Kinetic, swietnie wygladal w ramkach, ale ze spasowaniem juz tak wesolo nie bylo. Niestety pokonal mnie wiatrochron, za cho..re nie moglem go poprawnie wpasowac i jak widac na zdjeciach, lekko wystaje poza krawedz. Z dodatkow - blaszka Edka, krzeslo Quickboost i Maverick Edka. Zdjecia niestety robilem przy sztucznym swietle, ale taki urok Islandii (trzy i pol godziny dnia w tej chwili i ciagle pada deszcz), wiec wyszly jak wyszly. Jak doczekam sie lepszych warunkow to zrobie sesje na nowo. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Kozacko wyszedł dla mnie bomba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Bardzo ładne, subtelne malowanie. Jakiego aerografu i farb używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Dzisiaj udalo mi sie zrobic kilka fotek przy naturalnym swietle: Zdjecia dalej nie sa dobre ale cos wiecej widac. Bardzo ładne, subtelne malowanie. Jakiego aerografu i farb używasz? Uzywam HS Evolution, farby Gunze, do pedzla Vallejo Air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Bardzo ładnie pomalowany i utytłany, tylko popraw koła tylne bo zbieżności nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Kiedyś powiadało się schludny - czyli wszystko cacy ale bez zbędnych fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi