subaroman Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Witam, przedstawiam Wam moja ostatnio ukonczona prace tj. Vw Polo WRC czyli model Belkits`a w skali 1/24. Miniaturke wykonalem prosto w pudla, dodatki to tylko dorobione nity na tylnych blotnikach oraz siatce i dokladce przedniego zderzaka, zaslepki dziur na podnosniki serwisowe w progach i lepiej wygladajace zapinki na maske i klape bagaznika. Sam zestaw jest bardzo dobrze wykonany i bogaty w dodatki, wszystkie czesci swietnie pasuja a jego skladanie jest prawdziwa przyjemnoscia. Pozdrawiam!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Model bardzo fajny. Jedyny babol jaki wychwyciłem to logo VW na bagażniku. No i odbiór psują zażółcone zdjęcia, które poza tym są bardzo przyzwoite, więc może warto zwrócić uwagę na balans bieli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 Jedyny babol jaki wychwyciłem to logo VW na bagażniku Co z tym logo jest nie tak? Na zdjeciu wyglada ono na nierowne, ale to sa refleksy i zalamania swiatla, poniewaz sam emblemat wykonany jest w polerowanej blaszki (element zestawu). To o to chodzi? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 No własnie chodzi o to, że wygląda na nierówne. Skoro to refleksy, to nie mam więcej pytań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 No własnie chodzi o to, że wygląda na nierówne. Skoro to refleksy, to nie mam więcej pytań Postaram sie wrzucic inne foto, zeby swiatlo nie znieksztalcalo obrazu. Musze przyznac, ze pomysl z polerowanymi blaszkami byl jednym z lepszych, jakie Belkits mogl popelnic wzgledem tego modelu Dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrfan Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Elektrownia piękna! Wydech rozwiercony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 przepiękny - nic więcej nie powiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 Ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 jedno pytanie - jaki masz patent na malowanie uszczelek? - odcięcie z karoserią idealne; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Pierwsza klasa --- jak zawsze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Bardzo ładna praca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts