subaroman Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Witam, przedstawiam Wam moja ostatnio ukonczona prace tj. Vw Polo WRC czyli model Belkits`a w skali 1/24. Miniaturke wykonalem prosto w pudla, dodatki to tylko dorobione nity na tylnych blotnikach oraz siatce i dokladce przedniego zderzaka, zaslepki dziur na podnosniki serwisowe w progach i lepiej wygladajace zapinki na maske i klape bagaznika. Sam zestaw jest bardzo dobrze wykonany i bogaty w dodatki, wszystkie czesci swietnie pasuja a jego skladanie jest prawdziwa przyjemnoscia. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Model bardzo fajny. Jedyny babol jaki wychwyciłem to logo VW na bagażniku. No i odbiór psują zażółcone zdjęcia, które poza tym są bardzo przyzwoite, więc może warto zwrócić uwagę na balans bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 Jedyny babol jaki wychwyciłem to logo VW na bagażniku Co z tym logo jest nie tak? Na zdjeciu wyglada ono na nierowne, ale to sa refleksy i zalamania swiatla, poniewaz sam emblemat wykonany jest w polerowanej blaszki (element zestawu). To o to chodzi? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 No własnie chodzi o to, że wygląda na nierówne. Skoro to refleksy, to nie mam więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 14 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2017 No własnie chodzi o to, że wygląda na nierówne. Skoro to refleksy, to nie mam więcej pytań Postaram sie wrzucic inne foto, zeby swiatlo nie znieksztalcalo obrazu. Musze przyznac, ze pomysl z polerowanymi blaszkami byl jednym z lepszych, jakie Belkits mogl popelnic wzgledem tego modelu Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferrfan Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Elektrownia piękna! Wydech rozwiercony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 przepiękny - nic więcej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 jedno pytanie - jaki masz patent na malowanie uszczelek? - odcięcie z karoserią idealne; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Pierwsza klasa --- jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Bardzo ładna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi