Focus Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Focus 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Dostępny jest w 1:72 Mirage IIIE Modelsvit, a wydany będzie z Special Hobby a ja zostałem z takim struclem No jeszcze z starych zapasów wala się Hellera. Konsternacja co tu robić rzeźba jak nic. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 No nie da się ukryć, że Mirage 2000 Italerki nie ma wiele wspólnego z tym samolotem. Z tego co pamiętam długość kadłuba jest niepoprawna i do tego ma zdaje się skrzydło z Mirage'a III. Heller to za to kompletny brak detalu, wypukłe linie i kiepskie spasowanie. Na szczęście Modelsvit już zapowiedział Mirage 2000 i ja z wielką niecierpliwością czekam. Mam nadzieję, że wersję dwumiejscową też zrobią. Co do Mirage'a III - jest w porządku RV i jest świetny ale drogi Modelsvit. Special Hobby rodzinę Mirage III zapowiedziało lata temu i jakoś nic się w temacie nie rusza. A ten High Planes chyba nie jest taki zły - mam w składziku Mirage'a V PJ Production - bazującego na tych samych ramkach. Wygląda całkiem w porządku, nie jakoś niesamowicie świetnie, ale w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Rodzina Mirage od High Planes Models linie podziału szerokie płytkie cały do przetrasowania zbędna robota gdy dostępne są lepsze zestawy. No i cena nieadekwatna do jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Eurofighter Revella zostanie dawcą sondy do tankowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 (edytowane) Pitot Mastera tak to wygląda po 30 minutach roboty. Edytowane 5 Marca 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 W dniu 9.04.2020 o 18:01, Focus napisał: wypróbowałem robić paski, koło ma średnicę 10 mm Bardzo mi się podoba pomysł z tym malowaniem bieżnika. Wykorzystam go przy swoich 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi