Panzer Machine Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Model M3 Lee Grant od firmy Tamiya (35041) nie ukrywajmy ma już swoje lata - rok produkcji 1974. Niestety to się już czuje sklejając model. Na mniejszych elementach można zauważyć dość sporą ilość nadlewek. Aczkolwiek, zestaw pomimo upływu lat jest bardzo dobrze spasowany. Montaż przebiegał bezproblemowo. Wręcz powiedziałbym bardzo przyjemnie. Model potraktowałem jako "pole bitewne" do przetestowania różnych efektów postarzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Ekstra brudzenie, prezentuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Ciekawe kamo. Mam jedynie uwagę do lewej strony patrząc od przodu. Tam te zacieki mi się nie podobają, jakby go ktoś ropą mazał. Na pozostałych powierzchniach lepiej ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 fajny potwór !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Naprawdę bardzo fajna praca. I duży plus za oprawę graficzną we wszystkich twoich modelach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 Dzięki chopaki! Cieszę się, że się podoba. Dla mnie najważniejsze jest to, ze paru ciekawych rzeczy się nauczyłem przy tym modelu. Jakbyście mieli merytoryczne uwagi to dawajcie Bazylms, nie bardzo wiem o które zacieki Ci chodzi. Jakbyś zaznaczył w paincie byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Dobry model, białe tło chyba byłoby lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Ten koło włazu i na osłonie działa 75mm. Drugie zdjęcie od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi