Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Biorąc pod uwagę wszystkie modele, które w życiu skleiłem to jest to chyba mój najbardziej udany. Są rzeczy nad którymi w przyszłości będę musiał popracować. Mimo wszystko jestem zadowolony, ja sobie daje 8. (tak wiem, wyleci tu jakiś wyjadacz dla którego to będzie shit, ale mi się podoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Biorąc pod uwagę wszystkie modele, które w życiu skleiłem to jest to chyba mój najbardziej udany. Są rzeczy nad którymi w przyszłości będę musiał popracować. Mimo wszystko jestem zadowolony, ja sobie daje 8. (tak wiem, wyleci tu jakiś wyjadacz dla którego to będzie shit, ale mi się podoba ) No dobra, rozumiem. Oceniłeś ten model przez pryzmat własnych postępów i poprzednich modeli, które zrobiłeś. A gdyby model jakiegoś "wyjadacza" miał owe "10" punktów, to według Ciebie, jaką ocenę powinien dostać twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 3 ? XD 4 ? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 3 ? XD4 ? XD Dobra, umówmy się na "3". To dobry prognostyk na przyszłość, bo pokazuje, że wiesz gdzie jesteś. W takim razie z zainteresowaniem czekam na kolejny ulepek. Popracuj nad obrabianiem klejonych elementów od razu będzie to lepiej wyglądać.. Na beczkach jest porażająco fatalnie w tej materii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 3 ? XD4 ? XD Dobra, umówmy się na "3". To dobry prognostyk na przyszłość, bo pokazuje, że wiesz gdzie jesteś. W takim razie z zainteresowaniem czekam na kolejny ulepek. Popracuj nad obrabianiem klejonych elementów od razu będzie to lepiej wyglądać.. Na beczkach jest porażająco fatalnie w tej materii... Konstruktywną krytykę przyjmuje na klatę Po co mam się oszukiwać że jest super jak widać ze nie jest Co do baków - były one dodatkowo, nie było ich w instrukcji i były masakrycznie odlane, po jednej stronie baku były dziurki, po drugiej wypustki. Gdy się je na siebie nałożylo po jednej stronie bak wystawał jakieś 2mm a po drugiej tyle go brakowało, wiec zrobiłem je "po swojemu" a ze nie miałem szpachli wygląda to jak wygląda. W sumie mogłem sobie je darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Masz już jakiś nowy model w planie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Póki co czekam do marca do urodzin na jakiś napływ gotówki :P Ogólnie myslalem o sklejeniu jakiejs podstawki do czołgu chociaż nie wiem czy jest sens :/ Poza tym nie wiem co skleic :/ z jednej strony chciałbym posiedzieć w czołgach ale z drugiej fajnie by było skleic cos innego Jakieś fajne propozycje w miarę przystępnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Mógłbym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Mógłbym ? Jutro podeślę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi