Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Cytuj
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Biorąc pod uwagę wszystkie modele, które w życiu skleiłem to jest to chyba mój najbardziej udany. Są rzeczy nad którymi w przyszłości będę musiał popracować. Mimo wszystko jestem zadowolony, ja sobie daje 8. (tak wiem, wyleci tu jakiś wyjadacz dla którego to będzie shit, ale mi się podoba ) Cytuj
Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 ...Jeszcze lakier matowy i chyba skończone.. ... W skali od 1 do 10 jakbyś go sam ocenił? Biorąc pod uwagę wszystkie modele, które w życiu skleiłem to jest to chyba mój najbardziej udany. Są rzeczy nad którymi w przyszłości będę musiał popracować. Mimo wszystko jestem zadowolony, ja sobie daje 8. (tak wiem, wyleci tu jakiś wyjadacz dla którego to będzie shit, ale mi się podoba ) No dobra, rozumiem. Oceniłeś ten model przez pryzmat własnych postępów i poprzednich modeli, które zrobiłeś. A gdyby model jakiegoś "wyjadacza" miał owe "10" punktów, to według Ciebie, jaką ocenę powinien dostać twój? Cytuj
Bengal Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Cytuj
Dorotka Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 3 ? XD4 ? XD Dobra, umówmy się na "3". To dobry prognostyk na przyszłość, bo pokazuje, że wiesz gdzie jesteś. W takim razie z zainteresowaniem czekam na kolejny ulepek. Popracuj nad obrabianiem klejonych elementów od razu będzie to lepiej wyglądać.. Na beczkach jest porażająco fatalnie w tej materii... Cytuj
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Napisano 16 Lutego 2017 3 ? XD4 ? XD Dobra, umówmy się na "3". To dobry prognostyk na przyszłość, bo pokazuje, że wiesz gdzie jesteś. W takim razie z zainteresowaniem czekam na kolejny ulepek. Popracuj nad obrabianiem klejonych elementów od razu będzie to lepiej wyglądać.. Na beczkach jest porażająco fatalnie w tej materii... Konstruktywną krytykę przyjmuje na klatę Po co mam się oszukiwać że jest super jak widać ze nie jest Co do baków - były one dodatkowo, nie było ich w instrukcji i były masakrycznie odlane, po jednej stronie baku były dziurki, po drugiej wypustki. Gdy się je na siebie nałożylo po jednej stronie bak wystawał jakieś 2mm a po drugiej tyle go brakowało, wiec zrobiłem je "po swojemu" a ze nie miałem szpachli wygląda to jak wygląda. W sumie mogłem sobie je darować Cytuj
morfeusz84 Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 Masz już jakiś nowy model w planie ? Cytuj
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Napisano 16 Lutego 2017 Póki co czekam do marca do urodzin na jakiś napływ gotówki :P Ogólnie myslalem o sklejeniu jakiejs podstawki do czołgu chociaż nie wiem czy jest sens :/ Poza tym nie wiem co skleic :/ z jednej strony chciałbym posiedzieć w czołgach ale z drugiej fajnie by było skleic cos innego Jakieś fajne propozycje w miarę przystępnej cenie ? Cytuj
Bengal Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Mógłbym ? Cytuj
epidem1c Napisano 16 Lutego 2017 Autor Napisano 16 Lutego 2017 A ja poproszę o zbliżenie na gąski, jeśli mogę oczywiście Mógłbym ? Jutro podeślę ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi