MWALLO Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 (edytowane) W końcu skończyłem mojego kolosa. Model jest żywiczny-dodatki również-działo z zestawu 3w1 Dragona (wyblachowane solidnie -metalowa lufa etc.), figura to Tristar. Pozdrawiam Michał Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Wszystko fajnie czysto zbudowany BDB innymi słowy mówiać, ale figurka to już inna sprawa i do tego nienaturalnie usadowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 jak zwykle profesjonalnie w 100%, chociaz znowu mi sie nie podoba figurka bo jakos tak sztucznie ma spieta slwetke, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 No, no miezła fura . I wyszedł ci ciekawy efekt, że armata jest w innym koloże niż sam pojazd . Figura nie jest brzydka, ale tak jak napisał Dumo fatalnie jest ustawiona ...podtrzymywać się na jednym kciuku... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 figurka to już inna sprawa ????? Co masz na myśl, coś z nim nie tak?? Figur może akurat zeskakiwać z pojazdu albo przed chwilą drapał się po .......... nodze. Takie dywagacje, że jest źle ustawiony czy coś są bez sensu! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Kapitalny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Poprostu jest sztuczna kup jakąś żywiczną figurke z masą szczegułów ją pomaluj i postaw na nim. O wiele lepszy efekt uzyskasz niż z tym "dzieckiem słońca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Model super, a i figurka nie jest taka zła no może tylko z tym utrzymaniem się na paluchu. A czy jest nierealna? Raczej nie. Model duże 5+... PS: Widze że chciałeś pokazać wszyskie walory modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 figurke z masą szczegułów Space Marines z Warhammera 40.000 mają masę szczegółów.... Świetnie by tu wyglądał... Ehh... Dla mnie kapitalny model w Twoich charakterystycznym, dobrym stylu. Ciekawa konstrukcja sama w sobie. Figurka dobrze pomalowana, ale faktycznie - w trochę niefortunnej pozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Co to jest warhammer??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Co to jest warhammer??? To jedna z gier wojennych, ktore rozgrywa sie na makietach przy uzyciu wypasionych figurek. Akcja toczy sie w przyszlosci, a postacie walczacych stron - moga sie przysnic ...... W moim miescie jest sklep, ktory sie w tym specjalizuje (ja kupuje tam farby). Maja tam wszystko, wlacznie z figurami z wladcy pierscieni, instrukcjami, kostkami, kartami do gry, makietami przy ktorych klienci moga pograc itd. Kiedys bylem tak zdesperowany brakiem modeli, ze chcialem kupic sobie tam jakies figurki, ale zona powiedziala, ze jak to przyniose do domu to mnie wywali razem z tym ochydztwem MWALLO sorry za off topic - model palce lizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 A ja będę narzekał. :-)) 1. Opony !! moim zdaniem poniżej Twojego poziomu. 2."karoseria" tego potwora sprawia wrażenie trochę mechaniczne.Nie jestem zachwycony.(a na ogół zachwycam się Twoimi modelami :-)) Ogólnie niesamowity pojazd, choć nieproporcjonalny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 ja również jeszcze ponarzekam na te znaczniki skrajni. Są stanowczo za grube, wręcz kiczowate. Proponowałbym je zmienić na cieńsze. Reszta mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi