rosik Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Mój drugi model na forum i drugi Rosomak. Oczywiście to nie drugi model w życiu, bo mam ich około 10 na pułkach. Jest to pojazd z 11LDKPanc. Chciałem go ubłocić, ale mi błoto nie wychodziło więc tylko ukurzyłem. Przydały by się jeszcze wersja medyczna i zielony diabeł z Afganu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Zdecydowanie bardziej podoba mi ten model w porównaniu z piaskowym. Subtelnie przykurzony, naturalnie się prezentuje. Gałęzie byłyby ciekawsze bez tych brązowych liści, ale to już drobiazg. Od merytoryki znajdą się fachowcy, więc moja opinia czysto laicka- podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 I mnie się podoba Zdecydowanie lepszy od piaskowego. Wieża tylko jakby zbyt czysta w stosunku do reszty. Gałęzie... Trochę nienaturalnie te jaśniejsze wyglądają, tak jakby ktoś do krzewów podoczepiał liście. Te ciemniejsze deczko lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Świetna robota piaskowy też nie jest zły, może gdyby był bardziej przykurzony jakieś plamy itp. (chodzi oczywiście o piaskowego) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts