rosik Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Mój drugi model na forum i drugi Rosomak. Oczywiście to nie drugi model w życiu, bo mam ich około 10 na pułkach. Jest to pojazd z 11LDKPanc. Chciałem go ubłocić, ale mi błoto nie wychodziło więc tylko ukurzyłem. Przydały by się jeszcze wersja medyczna i zielony diabeł z Afganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Zdecydowanie bardziej podoba mi ten model w porównaniu z piaskowym. Subtelnie przykurzony, naturalnie się prezentuje. Gałęzie byłyby ciekawsze bez tych brązowych liści, ale to już drobiazg. Od merytoryki znajdą się fachowcy, więc moja opinia czysto laicka- podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 I mnie się podoba Zdecydowanie lepszy od piaskowego. Wieża tylko jakby zbyt czysta w stosunku do reszty. Gałęzie... Trochę nienaturalnie te jaśniejsze wyglądają, tak jakby ktoś do krzewów podoczepiał liście. Te ciemniejsze deczko lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Świetna robota piaskowy też nie jest zły, może gdyby był bardziej przykurzony jakieś plamy itp. (chodzi oczywiście o piaskowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi