Brader Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Witam. Drugi model ukończony. Tym razem - w odróżnieniu od poprzednika - obiektowi oszczędzono intensywnych obić, brudu i "wymęczenia" Nowym doświadczeniem był dla mnie montaż gąsienic z pojedynczych ogniw. Do zestawu dodano: RB Model (lufy, antena), EUREKA XXL (liny), black dog (elementy ekwipunku). German Panzer Kpfw.38(t) Ausf.E/F 1:35 Hobby-Boss Malowanie: 7 Dywizja Pancerna, Rosja 1942. Podrawiam i zapraszam do galerii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Zaraz, zaraz.... Jak na drugi model jest fantastycznie! Czy mi się wydaje ,że gąsienice krzywo leżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brader Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 Czy mi się wydaje ,że gąsienice krzywo leżą? Do ideału z pewnością dużo im brakuje, jak wspomniałem były to moje pierwsze próby ze sklejaniem ogniwek i cieszę się, że w ogóle czołg nie skończył na gołych kołach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Jak na drugi model, to bardzo sympatycznie wyszedł, ładny wydech, ino te klamoty coś za bardzo się świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Pięknie wyszedł . Szczególnie wydech. Gąsienice faktycznie, troszkę "fikają" ale ogólnie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brader Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 ino te klamoty coś za bardzo się świecą. Ano właśnie malowane były akrylami tamki, a świecić zaczęły się trochę po washowaniu citadelami shade. Całość na końcu potraktowałem matem XF-86. Jak widać na fotkach na czołgu przyjął sie ładnie, a na tych tobołkach różnicy praktycznie nie zauważyłem - może psiknę je jeszcze raz innym lakierem. Dzięki Panowie za dobre słowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Czysty, ale ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Trenuj warsztat, trenuj!... Będę kibicował- na razie wyniki- obiecujące. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi