danielodziem Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Co taka cisza na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 5 Maja 2019 Autor Share Napisano 5 Maja 2019 Minęło sporo czasu od ostatniej mojej aktywności na forum. Spory skok w postępach. Obecnie jestem po nałożeniu kalkomanii. Jak obecnie model wygląda każdy widzi, nie ma rewelacji ale obecnie jestem zadowolony, że w ogóle znajduję czas na moje hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Maja 2019 Share Napisano 5 Maja 2019 Bardzo elegancko to wygląda. Ładne brudzenie i piękny model będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 Witam witam, dłuuugo mnie nie było ale wiele się działo w moim, życiu. Możliwe, że trochę znowu podziałam na tym forum. Jestem na etapie nakładania lakieru matowego na wszystko. Zaczynam od rakiet. Matowy kładziemy cieniutkimi warstwami, mgiełką. Ile tych warstw powinno być? Tzn, po ilu powinno być już matowo. Po tak długiej przerwie brakuje "ogrania" i nie wiem czy robię to dobrze czy źle. Tak wieć, po ilu warstwach powinienem spodziewać się efektu matowego? Posiadam 3 lakiery. Gunze GX113, Tamiya X-22 oraz XF-86. Co będzie najlepszym wyborem? Rozcieńczam levelling thinnerem. Proporcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 9 godzin temu, Nużek napisał: Posiadam 3 lakiery. Gunze GX113, Tamiya X-22 oraz XF-86. Co będzie najlepszym wyborem? Rozcieńczam levelling thinnerem. Proporcje? Tamiya X-22 to lakier błyszczący. Ja bym brał GX113. Rozcieńczyłbym ten lakier w proporcji 1 lakier : 5 rozcieńczalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 6 Listopada 2020 Autor Share Napisano 6 Listopada 2020 Ano widzisz, to źle spojrzałem na ten X-22. Dziś spróbuję potraktować matem uzbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi