kowal76 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Generalnie sklejam samoloty, ale postanowiłem też spróbować pancerki. Oto mój pierwszy czołg, nie licząc kiedyś zlepionego T 34, którego też tu na forum pokazałem. Nie był on zbyt ciepło przyjęty . Pamiętam że ktoś napisał, że wygląda jakby był malowany lakierem do paznokci, czy coś takiego . Model to Leopard 2A6 Revell skala 1/72. Podstawkę robiłem pierwszy raz i widać, że za bardzo mi nie wyszła. Model ma swoje niedoskonałości o których także zdaję sobie sprawę. Miałem duże problemy z plastikowymi gąskami, ale jakoś udało się je sklecić w całość. Modelik malowany Gunze i brudzony specyfikami AK i Mig. Mam jeszcze jednego takiego Leoparda w planach ale Tamki 1/35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Zdecydowanie przy tym modelu nie spotkasz sie z taka krytyka jak przy tamtym modelu, tym razem wyszedl fajny modelik. Trzecie zdjecie troche takie nieszczesliwe, widac na nim jak czolg uczy sie lewitowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Dzięki. Faktycznie te trzecie zdjęcia trochę skopane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Podoba mi się Polecam przełączyć w aparacie balans bieli na żaróweczkę, wtedy lepiej odwzoruje kolory i nie będzie wszechobecnej żółci na zdjęciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Fajny model. Ma ten model w pudełku jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Dzięki, cieszę się że model się podoba. Trochę obawiałem się pierwszego czołgu, ale widać że tragedii chyba nie ma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankrider Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Ładny leoś Jak na 1:72 fajnie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek C. Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Jak byś jeszcze pocienił te zasobniki na końcu wierzy to by był już prawie "orgazm" . Się podobywa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts