kowal76 Napisano 28 Lutego 2017 Napisano 28 Lutego 2017 Generalnie sklejam samoloty, ale postanowiłem też spróbować pancerki. Oto mój pierwszy czołg, nie licząc kiedyś zlepionego T 34, którego też tu na forum pokazałem. Nie był on zbyt ciepło przyjęty . Pamiętam że ktoś napisał, że wygląda jakby był malowany lakierem do paznokci, czy coś takiego . Model to Leopard 2A6 Revell skala 1/72. Podstawkę robiłem pierwszy raz i widać, że za bardzo mi nie wyszła. Model ma swoje niedoskonałości o których także zdaję sobie sprawę. Miałem duże problemy z plastikowymi gąskami, ale jakoś udało się je sklecić w całość. Modelik malowany Gunze i brudzony specyfikami AK i Mig. Mam jeszcze jednego takiego Leoparda w planach ale Tamki 1/35. Cytuj
michal0281 Napisano 28 Lutego 2017 Napisano 28 Lutego 2017 Zdecydowanie przy tym modelu nie spotkasz sie z taka krytyka jak przy tamtym modelu, tym razem wyszedl fajny modelik. Trzecie zdjecie troche takie nieszczesliwe, widac na nim jak czolg uczy sie lewitowac Cytuj
kowal76 Napisano 1 Marca 2017 Autor Napisano 1 Marca 2017 Dzięki. Faktycznie te trzecie zdjęcia trochę skopane. Cytuj
Panzer Machine Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 Podoba mi się Polecam przełączyć w aparacie balans bieli na żaróweczkę, wtedy lepiej odwzoruje kolory i nie będzie wszechobecnej żółci na zdjęciach. Cytuj
kowal76 Napisano 8 Marca 2017 Autor Napisano 8 Marca 2017 Dzięki, cieszę się że model się podoba. Trochę obawiałem się pierwszego czołgu, ale widać że tragedii chyba nie ma . Cytuj
Marek C. Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Jak byś jeszcze pocienił te zasobniki na końcu wierzy to by był już prawie "orgazm" . Się podobywa . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi