kowal76 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Generalnie sklejam samoloty, ale postanowiłem też spróbować pancerki. Oto mój pierwszy czołg, nie licząc kiedyś zlepionego T 34, którego też tu na forum pokazałem. Nie był on zbyt ciepło przyjęty . Pamiętam że ktoś napisał, że wygląda jakby był malowany lakierem do paznokci, czy coś takiego . Model to Leopard 2A6 Revell skala 1/72. Podstawkę robiłem pierwszy raz i widać, że za bardzo mi nie wyszła. Model ma swoje niedoskonałości o których także zdaję sobie sprawę. Miałem duże problemy z plastikowymi gąskami, ale jakoś udało się je sklecić w całość. Modelik malowany Gunze i brudzony specyfikami AK i Mig. Mam jeszcze jednego takiego Leoparda w planach ale Tamki 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Zdecydowanie przy tym modelu nie spotkasz sie z taka krytyka jak przy tamtym modelu, tym razem wyszedl fajny modelik. Trzecie zdjecie troche takie nieszczesliwe, widac na nim jak czolg uczy sie lewitowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Marca 2017 Autor Share Napisano 1 Marca 2017 Dzięki. Faktycznie te trzecie zdjęcia trochę skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 Podoba mi się Polecam przełączyć w aparacie balans bieli na żaróweczkę, wtedy lepiej odwzoruje kolory i nie będzie wszechobecnej żółci na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Fajny model. Ma ten model w pudełku jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Marca 2017 Autor Share Napisano 8 Marca 2017 Dzięki, cieszę się że model się podoba. Trochę obawiałem się pierwszego czołgu, ale widać że tragedii chyba nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Ładny leoś Jak na 1:72 fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek C. Napisano 13 Marca 2017 Share Napisano 13 Marca 2017 Jak byś jeszcze pocienił te zasobniki na końcu wierzy to by był już prawie "orgazm" . Się podobywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi