Gerd Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 Wgląda pysznie. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Bardzo, ale to bardzo mi się podoba. Kawał dobrej roboty, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Jakoś mi umknęło. Super i te. Dziwi mnie że taki popularny samolot transportowy jest tak rzadko spotykany na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Jeszcze raz bardzo dziękuję Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Łoł. Kopara mi opadła. Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 W końcu kornik mogę obejrzeć jakiś Twój model... Chętnie w rewanżu bym się do czegoś przyczepił heh, ale model efektowny, przy tym widać naprawdę spory nakład pracy. Brawo za bogaty "reserch" historyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Cieszę się, że Ci się podoba. Drugiej w 1/48 już raczej nie zrobię bo to orka na ugorze. Jeśli już to Airfix w 1/72. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi