Panzer Machine Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 SdKfz 223 firmy Tamiya (zestaw 35268) jest jednym z pierwszych modeli jaki robiłem wspólnie z moją żoną. Mieliśmy przy tym dużo zabawy. Postanowiliśmy zostawić go czystym bez kurzu bo tak nam się podobał. Ja do dziś żałuję. Sam zestaw jest bardzo ale to bardzo fajny. Przyjemnie się buduje, części idealnie do siebie pasują jak w każdym zestawie Tamiya. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Wykonanie ładne, ale ewidentnie przy taki stanie brakuje kurzu. Wygląda nienaturalnie. Fajnie ze żona z tobą ma wspólne zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 wspólnie z moją żoną. Mieliśmy przy tym dużo zabawy. Moja to na takie zabawy się chyba nie zgodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 no wiesz bazylms, każda wspólna praca to kompromisy i ugody w różnych tematach W chwili obecnej to wieczorami kleimy modele ale już nie razem. Żona ma swój warsztacik, swoje modele i nie pozwala mi ich tknąć hehe Bengal, a pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Jeszcze nie najpierw ja się nauczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 A skąd na pojeździe DAK godło Dywizji Großdeutschland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Bangal, to najlepiej się uczyć razem hiwis, może to moja pomyłka, ale wydaje mi się że kleiłem wg instrukcji kalkomanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Coś pomieszałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Możliwe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 ładny czyścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Ładnie się prezentuje Żona ma swój warsztacik, swoje modele i nie pozwala mi ich tknąć hehe Super, zazwyczaj dla kobiet modelarstwo to jakieś bzdety... A co żona klei Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 pedzelek, dzięki taltos1, żona klei Ople Blitze w każdej skali. Tak jej się spodobał ten wózek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Fajny maluch! Aż wróciły wspomnienia, kiedy jako bąk małoletni (co z drabiną na poziomki chodził) w zabawkowych za parę groszy się takie w najbardziej fantastycznych kolorach do wojen w piaskownicach kupowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi