jonathan Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Może tutaj komuś będzie się chciało coś napisać co można poprawić/zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 No i podstawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2017 A co tu poprawiać jak już jest skończony? Już po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 No jeszcze nie jest skończony. Trochę do poprawy, do wybrudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Sprężyny przy zawieszeniu wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Ale co chcesz poprawiać jak nie ma kwitów na tego tanka . Jak zrobisz i co w niego włożysz będzie dobrze ,to pole do eksperymentów.Sprężyny faktycznie wymiatają ja mam starego Dragona z tym wozem też w72jce i wywaliłem już część tych klocków co imitują sprężyny pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Ale co chcesz poprawiać jak nie ma kwitów na tego tanka . Jak zrobisz i co w niego włożysz będzie dobrze ,to pole do eksperymentów.Sprężyny faktycznie wymiatają ja mam starego Dragona z tym wozem też w72jce i wywaliłem już część tych klocków co imitują sprężyny pozdrawiam OLO Najlepsze jest to że zawieszenie w jakimś tam zakresie działa. Ograniczają to oczywiście gumiaki, no ale... 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Do galerii z nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Fajny! Podbijam - do galerii z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Może coś jeszcze poskrobie przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Gdyby nie tytuł wątku, w życiu bym nie powiedział że to 1:72. Extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliesu Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Podstawka pięknie wykonana! Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Odciąg anteny wszystko psuje. Niby wygina antenę a tak luźno wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 To się wytnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi