Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 .... Budowa raczej z tych szybkich z terminem ukończenia za dwa tygodnie. .... Wzruszyła mnie ta historia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 ET Model to tańsza marka Vojagera Jestem ciekawy Friuli bo wszyscy delikatnie rzecz ujmując odradzają ich produkt do Shermana. A zestawowe gumiaki są bardzo chwalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 ...Jestem ciekawy Friuli bo wszyscy delikatnie rzecz ujmując odradzają ich produkt do Shermana. ... A które friule masz ? Bo "stare" z dwoma rodzajami ogniw - odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 No i zazdroszczę Archer Casting Symbols bo w Polsce ani w żadnych zagranicznych sklepach, w których kupuje (hlj, amiami, hobbyeasy) brak tego asortymentu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Zdaje się, że sprzedają sami swoje produkty. http://www.archertransfers.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Ale prawie 30 USD za to (z przesyłką) to trochę nierozsądny imo wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Ale prawie 30 USD za to (z przesyłką) to trochę nierozsądny imo wydatek. Zamów więcej, załóż spółdzielnie, koszty się rozłożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Warto kupić - mam ten arkusik Kiedyś próbowałem też "przekopiować" te znaki za pomocą silikonu, ale nie wychodzi to najlepiej. ...A to wygląda na to, że mam właśnie te - ATL 94. Mnie nie odpowiada w tym zestawie to, że są dwa rodzaje ogniw - na odcinki proste i na łuki (różnią się ugięciem łącznika w stosunku do ogniwa). Można albo łączyć tylko ogniwa "proste" na całej długości - ale wtedy gąsienice głupio wyglądają ma łukach, albo się męczyć łącząc ze sobą proste i ugięte ogniwa na zmianę. Ja kiedyś zrobiłem "prawidło" do montażu tych ogniw. Edytowane 12 Marca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Ale prawie 30 USD za to (z przesyłką) to trochę nierozsądny imo wydatek. Warto, mam ten arkusik, oraz podobny w 1/16 do KT. Zestaw Casting symbols (foundry marks) rozłoży Ci się na kilka Shermanów, a i reszta się przyda przy innych modelach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 No faktycznie wysyp się szykuje. Imponujący początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Zamawiam w Historex Agents Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi