gustlik Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 Głowy, jeśli chodzi o nakrycia głowy to są dobre bo PSZ korzystały z zasobów brytyjskich tylko miały polskie oznaczenia. Nie wiem jak z detalem twarzy tych figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 Dzisiaj doszła do mnie paczka z jednym z elementów do mojego modelu - późnym deflektorem do M4 / M4A1 https://www.shapeways.com/product/V7R899BWT/d78458-deflector-assembly?optionId=43345119 Rewelacyjna jakość i szczegóły druku 3D. Element ten jakoś nie miał do tej pory szczęścia w 1/35 - mówiąc po prostu nie było dobrego na rynku, a z uwagi na skomplikowany kształt niełatwo było to zrobić samemu (mnie się nigdy nie udało...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Listopada 2021 Autor Share Napisano 9 Listopada 2021 Model zmienił właściciela. Mam nadzieję, że w szybszym tempie niż ja poprowadzi dalej wątek warsztatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 1 minutę temu, martinello napisał: Model zmienił właściciela. Mam nadzieję, że w szybszym tempie niż ja poprowadzi dalej wątek warsztatowy ZDRADA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Listopada 2021 Share Napisano 9 Listopada 2021 Myślałem, że Sheman zmartwychwstanie. A taki był amerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 Z pewną dozą nieśmiałości informuję, że stałem się przez przypadek szczęśliwym właścicielem przedmiotu o którym mowa w tym wątku. Sherman na pewno zmartwychwstanie ale nie będzie amerykański. Będzie polski jak tu mnie bywa. Natomiast nie pocieszę Was bo modelu szybko nie ruszę. Najpierw muszę zebrać trochę więcej doświadczenia aby choć odrobinę dorównać do poziomu Marcina. 10 godzin temu, piotrkur napisał: ZDRADA!!! Oj tam oj tam. Zaraz zdrada. Po prostu rozwód . Na koniec korzystając z okazji chcę jeszcze raz podziękować Marcinowi za propozycję przejęcia Shermana i jej finał. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Listopada 2021 Autor Share Napisano 10 Listopada 2021 Nie "ZDRADA" tylko transfer technologii Oczywiście będę aktywny w wątku i w razie potrzeby - pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi