makinen Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Piąty pojazd GROM w mojej kolekcji. Początkowo mi sie podobał, ale z podczas budowy stwierdziłem, że jakis dziwny jest. Model to mix dwóch pojazdów, z których przód prezentuje sie na zdjęciu z pierwszego postu, a tył, to humvee z Kisielem na pace. Dlaczego? Drugie zdjęcie, którym dysponowałem ma zbyt mało szczegółów i jednak nie mam 100% pewności, ze to foto jednego humvee. Jest wiec trochę lekko SF. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=57083&start=0 Można się pastwić... Edytowane 14 Marca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Jak dla mnie Piotrku, super, nie ma się co pastwić. Tak już jest, że jak chodzi o pojazdy SF to z dostępem do bardzo dobrych zdjęć i zadowalającej ich ilości jest różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Nie ma się nad czym pastwić - wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Świetny, efektowny model - Brawo ! Efekt uboczny tego modelu jest taki, że po skończeniu mojego "pudełkowego" m1151, sam biorę się za podobny, taki "dłubany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Marca 2017 Autor Share Napisano 14 Marca 2017 Świetny, efektowny model - Brawo !Efekt uboczny tego modelu jest taki, że po skończeniu mojego "pudełkowego" m1151, sam biorę się za podobny, taki "dłubany" A gdzie mozna zobaczyć tego M1151? Oczywiscie dasz szansę popatrzeć na warsztat tego "dłubanego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Jak zwykle - "łeb urywa" Kiedyś może zrobie takie dumvee (oczywiście podobne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Świetny, efektowny model - Brawo !Efekt uboczny tego modelu jest taki, że po skończeniu mojego "pudełkowego" m1151, sam biorę się za podobny, taki "dłubany" A gdzie mozna zobaczyć tego M1151? Oczywiscie dasz szansę popatrzeć na warsztat tego "dłubanego"? Na razie nigdzie, mam słaby aparat a skrytykujecie mnie za jakość foto, a "on" jest w stanie "pomalowany" i potraktowany sidoluxem. Dłubię figuranta jako siedzącego, a nie "wysiadającego" kierowcę, a baza ten pudełkowy. Czekam też na "obiecaną"/"zareklamowaną" książkę o nazwach własnych Pojazdów WP o której tu swego czasu pisano, aby dokończyć malowanie, a chce "któregoś" z namalowaną polską flagą po lewej stronie osłony m2, chce Polskiego a nie Amerykańskiego, dlatego np. E81, E27, E28 nie przyklejone. Została jeszcze do zrobienia radiostacja i ewentualnie jakieś drobne bambetle, ale zależy od ewentualnego wzorca, poza tym Wy jesteście "zegarmistrzowie" a ja zwykły "dłubacz" , co nie zmienia faktu, ze Ja mam gotowego "Rosomaka" a Wy nie bo "dłubiecie" coś tam w środku, a ten mój "Rosomak" robi furor wśród znajomych, a wnuczka jest nim zachwycona z powodu "tego płotu" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi