Grzes Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) No właśnie... Spotkał się ktoś z tym modelem? Gdy go znalazłem na stronie producenta był już "SOLD OUT". A w naszych sklepach to na pocieszkę można se kupić jedynie osłonę vacu z Pavli do tego modelu... Edytowane 28 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Fucktycznie... Trochę się spóźniłem, bo galeria ma już 4 lata MORAVA w Galerii Zatem, jakby ktoś miał do sprzedania to polecam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 no wlasnie gdybys uwaznie przegladal Forum... to bys zobaczyl ze tego wlasnie modelu szukam Mam jeden, ale troche malo Na pocieszenie - Rozmawialem z ludzmi z AZ-Model na wystawie w Lingen przed tygodniem i Morava ma byc wznowiona i to juz w tym roku Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Mam jedną taką właśnie, kupioną kilka lat temu na allegro. W zeszłym roku była na allegro, ale za 85 zł W lutym na fejsbukowej giełdzie poszła taka za 50 zł i to była dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie za odzew i informacje! gdybys uwaznie przegladal Forum... to bys zobaczyl ze tego wlasnie modelu szukam No, ale co miałaby mi powiedzieć informacja, że szukasz tego modelu? Tu czasem w ogłoszeniach piszą o poszukiwaniu modeli, które można kupić na każdym rogu... Na pocieszenie - Rozmawialem z ludzmi z AZ-Model na wystawie w Lingen przed tygodniem i Morava ma byc wznowiona i to juz w tym rokuKonkretny konkret. Zobaczymy co z niego wyjdzie. Sprawa jak dla mnie nie jest pilna, ale skoro takowy model się ukazał to wypadałoby go mieć, choćby w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Września 2017 Autor Share Napisano 27 Września 2017 No i wygląda na to, że już wkrótce nadlecą Moravy pod szyldem KP http://www.modelarovo.cz/kpaz-na-pilsenkitu-2017/ https://www.martola.com.pl/pl306/produkty74066/let_l_200a_morava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 już nadleciały były w Pradze za 280 KC ale nie pamiętam, czy AZ czy już KP dodatkowo były tez polskie kalki za 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Września 2017 Autor Share Napisano 28 Września 2017 Kabina przeszklona, więc to się pewnie przyda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 W Martoli można kupić L-200A i D z KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Października 2017 Autor Share Napisano 3 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 Dziś wylądowała u mnie Morava z KP Teraz przydałaby się blaszka i kalki do polskiej karetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Te Moravy to są te modele, które już kiedyś sprzedawali Nie nowe formy, ani nic nie poprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 z tymi poprawami, czy innymi ( nowymi ) formami to trzeba uwazac Na przyklad Si204 z RV mial dosc brzydko skopane oszklenie, ktore nie chcialo pasowac do kadluba Pan Muzykant ( chyba tak nazywa sie majitel KP i AZ) wydal model jako KP - poprawil oszklenie - ksztalt zostal (zly) ale za to doszly skopane ramy oszklenia. ciekaw jestem, co im wyszlo z Hampdena, gdzie Problem "oszkleniowy " byl podobny Trzeba po prostu wziac wypraski pod lupe i porownac calosc zreszta zerznieta z MIKU-Models - z bledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 Dostałem info od producenta blaszki: Tento doplněk je již bohužel vyprodaný. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi