Bengal Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Dobry nowy warsztat, w/w Terminator M60 i Merkava czekają na lepsze czasy, więc by nie nudzić się wieczorami popsuję o to takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Miałem w reku pudełko z zawartością i powiem szczerze jak na 1:72 bardzo ładny model Bede zaglądał i podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Zacieram łapy i pacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Zacny temat... będę obserwował. Mam go wyciętego z ramek..czeka w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Ja również będę zaglądał i dopingował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Łał! Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Jestem ciekaw efektu końcowego... Dajesz z koksem. weny nabrales Tylko żeby długo nie leżał... Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 A ja liczę że przestaniecie spamować... Łał! Sent from my D6503 using Tapatalk 90% informacji SPAM Jestem ciekaw efektu końcowego...Dajesz z koksem. weny nabrales Tylko żeby długo nie leżał... Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka też sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Dopiski typu 'wyslano z mojego' dodaje aplikacja Tapatalk przez którą można łatwiej przeglądać forum. Nie wiem czy można ten dopisek usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Ustawienia i dalej sygnatura wyłącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2017 No dobrze wróciłem z delegacji piękne miasto Koszalin a teraz trzeba zabrać się do pracy, ale i tak jest pewne ze go popsuje ;) Ale dziękuje za chęć śledzenia moich wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 Dobry piątek. Coś dłubie pomiędzy Merkavą a Terminatorem Natomiast ładnie się zdziwiłem przed chwilą Tak mnie Zvezda przywitała po majówce i dalszym składaniu : Co zrobić z tą szparą ? Przyznam się od razu ... ten model już mnie pokonał ... jest ciężki i nie taki łatwy jak mi się wydawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Czy ja źle widzę, czy lemiesz do samookopywania się przykleiłeś odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 Czy ja źle widzę, czy lemiesz do samookopywania się przykleiłeś odwrotnie? Oczywiście, że źle widzisz Poprawiłem i problem ze szparą znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 6 Maja 2017 Wygląda apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Rozwierc delikatnie lufy....karabinow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 A ja liczę że przestaniecie spamować... Łał! Sent from my D6503 using Tapatalk 90% informacji SPAM Jestem ciekaw efektu końcowego...Dajesz z koksem. weny nabrales Tylko żeby długo nie leżał... Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka też sporo Stary, to nie pierwszy post w którym czepiasz się innych. Masz jakiś ból, czy to Twój odruch? Łał, bo nie widziałem, że skala 1/72 taka popularna się robi. Liczę na efekciarstwo! Podpis mam, bo mam. Skoro Tapatalk pozwala mi za darmo z niego korzystać, to niech mają cos za to. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Co to jest ten Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Maja 2017 Co to jest ten Tapatalk?Aplikacja na smartfona ułatwiająca przeglądanie forów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 To aplikacja dzięki której mogę przeglądać to forum. Fajna sprawa, obsługuje różne fora i wszystko mam w jednym miejscu. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Dopiski typu 'wyslano z mojego' dodaje aplikacja Tapatalk przez którą można łatwiej przeglądać forum. Nie wiem czy można ten dopisek usunąć. Jak piszesz posta to poniżej niego masz opcję odznaczenia "chacka" by się nie dodawał ten tekst, ale trzeba o tym pamiętać by to zrobić przed wysłaniem posta. W ustawieniach nie widziałem. Srry za offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Marca 2018 Autor Share Napisano 18 Marca 2018 Skończony, zapraszam do galerii : viewtopic.php?f=68&t=61023- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi