KubaRo95 Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Cześć, Kolejna galeria.....Mam nadzieje, że nie macie dość. Model przedstawia zdobycznego T 34 85 z dywizji SS Viking, model na rok 1944. Na tym modelu szczególnie bawiłem się w weathering, najbardziej zadowolony jestem przetarć i obić, robiłem je wyłącznie pędzelkiem be używania gąbki i myślę, że wyszło dużo lepiej. zapraszam do oglądania i komentowania czy moja praca przypadła wam do gustu. I jego zdobyczna sąsiadeczka <3 I nieco zmieniony-odnowiony E 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Bardzo ładne!... Podobają mi się ogromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 E100 gdyby nie te szmaty ... T34, rysy w dość karkołomnych miejscach. Postaraj się kadrować zdjęcia, albo ciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Teciak ładnie pomalowany, ale co do obić to zgadzam się z Sebastianem, trochę nie trafione z lokalizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Trzy pojazdy na plus. Przypadł mi do gustu E-100. Postaram się o podobny efekt w 1/72. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Super beczka wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi