kokos85 Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Witam Kolegów Modelarzy Przedstawiam wam kolejny model z niedokończonym warsztatem http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=240&t=55699 Model to CH-53G revella w 1/144, dodatki własne, oraz pomocna dłoń kolegi Piotra, Maski dzięki uprzejmości Pmask (mam jeszcze kilk jakby ktoś potrzebował) Musze przyznać, że ogrom tego modelu troszeczkę mnie przerósł, ale sami oceńcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 4 Maja 2017 No, no..... Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Ładny bardzo i te detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Ale fajny maluch jakieś zdjęcia wnętrza będą? Które oznaczenia są od masek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 świetny model. Ogromne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Dołączam do gratulacji Tym bardziej że pokusiłeś się o detal własnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 4 Maja 2017 Autor Share Napisano 4 Maja 2017 Ciesze się, że wam się podoba, i bardzo dziękuje za dobre słowa. Wiem że mógł wyjść lepiej... Ale fajny maluch jakieś zdjęcia wnętrza będą? Które oznaczenia są od masek? Wybacz nie dopisałem że maski były na oszklenie, co do zdjęć wnętrza, postaram się ale nie obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi