kozi84 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć przedstawiam Wam mój drugi model. Wybaczcie za jakośc fot ciemno juz jest :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 13 Stycznia 2008 Witam. No super go wykonałeś. Martwi mnie tylko jadem szczegół, a mianowicie odstęp między zderzakiem, a maską. Jest za duży, ale puki co to ja mam ogromne problemy w moim, właśnie z tym walcze, i coraz częściej myślę, że łatwo nie będzie. Model super, czysto wykonany. Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 W końcu się doczekałem Lakierek taki jak na moim Siodło jest super wypasione. Jak prawdzie, ale takie mocno skatowane i bez smaru Widzę, że od Marcina podłapałeś grill za kabiną wygląda fajnie z tymi łańcuchami i wyciągarką. Ogólnie podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2008 hm no fakt troche dziwnie to wyglada, ale ustawiłem go równo i tak ze maska bez problemu by sie otworzyła. Dzięki Praetorian, fajno ze sie podoba:). Motyw z łańcuchami , i wyciągarka podpatrzylem z katalogu KFS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Poprstu piękne duże dal ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Bardzo ładnie wykonany model co prawda przydał by się na lakierze klear ale i tak fajnie wygląda Ja też mam jedną uwagę, jedna z dwóch rzeczy nie pasuje do tego trucka - mianowicie kalkomaniua na drzwiach insynuuje, że ciągnik jest pod cysternę a wobec tego zbędna jest wyciagarka i odwrotnie - wyciągarka bardziej pasuje do ciągnika pod naczepę flatbed Ps. Gdzie podziały się lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Ps.Gdzie podziały się lusterka Question Odpadły.....Chyba ze ich jeszcze nie przykleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Boski , boski jeszcze raz boski . Bardzo mi sie podoba , ogladając relacje kolegow z budowy "amerykancow" oraz galerie z tymi ciezarowkami coraz bardziej mnie ciagnie do nich . Chyba w niedalekiej przyszłosci zakupie jakiegos . Jeszcze raz model jest super , ta czystosc w wykonaniu i sam model sam w sobie ładny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 No co ja mogę powiedzieć jest fajnie nie jestem modelarskim szpecem więc nie wypaczę mikroskopijnych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2008 Bardzo ładnie wykonany model co prawda przydał by się na lakierze klear ale i tak fajnie wygląda Ja też mam jedną uwagę, jedna z dwóch rzeczy nie pasuje do tego trucka - mianowicie kalkomaniua na drzwiach insynuuje, że ciągnik jest pod cysternę a wobec tego zbędna jest wyciagarka i odwrotnie - wyciągarka bardziej pasuje do ciągnika pod naczepę flatbed Ps. Gdzie podziały się lusterka A wiec na ramie nie ma clearu nie polozyłem go , bo nie chciałem mieć swiecącej ramy, natomiast na blachach jest, moze nie zabardzo widac. Natomiast co do kalkomani mały błąd popelnilem bo nie moge teraz dorwac kalki texaco na beczki, a wyciagarke dodałem bo tak jakos pusto było:). Do WS-a dojdzie zestaw B-double składający sie z 2 beczek:) lub tez podczepię drugi zestaw b-duble cargo. Lusterka będą przyklejone jak tylko folią je obkleje Ciesze się , że Wam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2008 Witam. Kozi gdzie dorwałeś taki łańcuch? Potrzebuję troszkę i nie mogę takiego dostać. Nie masz czasami do odsprzedania, ok 15 cm, albo może wiesz gdzie taki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 ehm ,a wiesz nie wiem poprostu znalazlem w gratach swoich:). Na allegro nie widzilem takich łańcuszków, sam kiedys kupilem długiego ale strasznie drobny jest:/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi