Grzes Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Może znów wyjdę na zapóźnionego, ale czy ktoś z Szanownego Grona miał w łapkach ten model: Jakowlew Jak-40 (late series) MARS MODELS 72102 [1:72] http://www.ww-model.pl/index.php?p16076,mars-models-72102-1-72-yakovlev-yak-40-late-series Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Dobra, spróbuję toto ściągnąć z Ukrainy. Zobaczymy co w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 wystarczy na scalemates zerknąć - jest odnośnik do recenzji: http://www.hyperscale.com/2017/reviews/kits/mars72101reviewjh_1.htm patrzyłeś tam? Mnie ze zdjęć wyprasek, kalkomanii i instrukcji wygląda to zupełnie jak wypusty Modelsvitu. A te są moim zdaniem całkiem niezłe, zwłaszcza najnowsze. EDIT - ok - na hyperscale jest recenzja wersji "Early" ale chyba można założyć że jakość będzie identyczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Maja 2017 Autor Share Napisano 18 Maja 2017 Dzięki, patrzyłem na te fotki, mam podobne wrażenie. Pytałem, bo miałem nadzieję na czyjąś recenzję na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 a zamówiłeś już? - chętnie bym się podpiął na 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Witam. Wreaks early rozni die tylko quota ska z similarities - inne gondola. I oczywiscie kalki. Obie wersje byly do kupienia na imprezie w Brnie. Cena 1200 koron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Slownik czyni cuda. Mialo byc roznia sie wypraskami silnikow. Przepraszam za malo zrozumialy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elephant Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Dodam tylko, że Mars Models wydał dwie późne wersje Jaka. Jedna z nich zawiera kalkomanie m. in. dla Aerofłotu (MRS72102_2a) a druga m. in. dla LOT i CSA (MRS72102). To są dwa oddzielnie przygotowane zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Chcę takiego z kalką LOT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 No to wygląda na to, że w jednym z zestawów jest taka właśnie kalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi