kowal76 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Dzięki, co do maskowania to chyba tak najszybciej i najmniej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 Na takich starych cywilach nawet fajnie wygląda takie podkreślenie linii podziału. Podoba mi się. Myślisz że na IL-76 też tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 No nie wiem to zależy od Ciebie Ja bym zrobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2017 Biały i jeszcze pewnie coś tam będę poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 ej tam te nasze stare pasażery - model skleić to jedno - położyć kalki to jest sedno sprawy (i mieć na to pomysł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Myślisz że tu też będzie problem z kalkami ?. Być może, bo ja mam pecha co do kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Srebrne i czerwone akcenty pomalowane i teraz czas na kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Zabrałem się za kalki i jak zwykle w moim przypadku miałem z nimi problemy. W niektórych miejscach popękały i odeszły. Mam zamiar zrobić podmalówki farbą lub wykorzystać inne kalkomanie na retusze. Do położenia zostały jeszcze okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Jak nie wyjdzie, to tak pewnie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 Faktycznie nie masz szczęścia do kalkomanii ;) Większość, które przychodzi ci naklejać ma coś nie tak. Pocieszę cię tylko, że to raczej wina kiepskich kalek a nie braku umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Stan na dzisiaj. Teraz okienka z kalek i lakier pod łosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Świetny retusz na fotkach nie widać miejsc, w których porwały się kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Idealnie nie jest, ale jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Okienka położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Przepiękny. Leciałem takim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Ja leciałem tylko dwa razy w życiu. Do wilna i z powrotem An 24 Aerofłotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Lipca 2017 Autor Share Napisano 21 Lipca 2017 Prawie koniec. Pozostało doklejenie drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Kurcze - miło się patrzy na taaaką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Lipca 2017 Autor Share Napisano 21 Lipca 2017 Dzięki wielkie. Jest trochę niedociągnięć, ale myślałem, że będzie gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Chciałbym go zobaczyć na żywo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Grześku, czy element przeciwodblaskowy przed kabiną nie powinien mieć bocznej linii prostej jak masz z lewej strony, a tu masz przeniżenie na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lipca 2017 Autor Share Napisano 22 Lipca 2017 Chyba tak na fotce wyszło, ale może i masz rację, że minimalnie schodzi do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi