axel1st Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Czołem, modelik skończony jakiś czas temu. Tamiyowska pięć-piątka przerobiona na licencyjny wóz w służbie LWP. Dodatki to blaszki Eduarda, lufa RB, gąsienice Trumpetera, metalowa podstawa anteny- Panzer Art, znaki priorytetu Toro, beczki i liny- Eureka XXL. Do tego trochę własnej rzeźby przy detalach. Kalki Toro (świetne), malowanie- akrylowa Hataka ( nie polecam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skytles Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Pablo dzięki - za co wiesz, moje zdanie znasz w tym temacie. Dokończ Szyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Merytorycznie się nie znam, ale jako model to bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Fajny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Świetny, chciałbym kiedyś takiego zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi