jonathan Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Jako że udało mi się doczłapać do końca to kilka fotek w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Ty lepiej pokaż końcową fotkę Na żywo, rewelacja...dynamika i wykonanie....nie tylko ja doceniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Model mi się podoba, ale zdjęcia bardzo słabe. Lepiej by było gdybyś go miał oświetlony od przodu, wtedy zniknął by ten cień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Ale fakt....zrób lepsze fotki bo scenka warta dobrego wyeksponowania. Robił Tygrysek furorę na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Polecam oswietlac model rrzema zrodlami swiatla: z gory oraz po bokach. Duzo lepiej sprzedasz ten model nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Musze posiedzieć nad aparatem Nie wiem czy coś lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 No dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 No na fotkach to ja się nie znam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Model bardzo fajnie zrobiony, diorama jako całość prezentuje się bardzo fajnie. Mam tylko jedno ale, dlaczego te wszystkie łuski są w kolorze miedzi. Powinny być raczej ciemno zielone, lakierowane błyszczącym lakierem. W tym czasie (po 1941 roku) przemysł niemiecki produkował łuski do pocisków większych kalibrów ze stali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2017 No szkoda że teraz takie porady. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 16 Czerwca 2017 No, no..... Fajne, na prawdę fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Świetny model, Czy możesz mi powiedzieć jakie to konkretnie figurki? Najlepiej podaj jakiegoś linka, proszę. Czekam na powrót do zwieroboja:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Figurki to mix Oficer to: https://www.mojehobby.pl/products/WWII-German-Officers-Late-War.html Koleś toczący beczkę: http://www.martola.com.pl/pl469/produkty59022/german_lufwaffe_ground_crew A trzeci to nawet nie wiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Nie przejmuj się, tak jest dobrze. Niemcy zbierali swoje łuski, więc jest to skrzynka z takimi zebranymi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Fajnie wszystko wyszlo. Przy calej tej podstawce brakuje tylko otwartego/ch wlazow zeby dodac jeszcze wiecej realizmu ale to tylko maly szczegol. Nie wiem czy byla taka opcja w modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 Tylko właz dowódcy... Kolejny będzie już otwarty ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi