Tomasz Andryk Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Model bardzo ładny, podstawka też jednak drzewo jest paskudne i bardzo psuje wygląd całej podstawki. Cytuj
pawełg Napisano 10 Września 2017 Napisano 10 Września 2017 Ciekawy model. Jak równo wyciałeś szkła z plastiku? Cytuj
_unknown_ Napisano 12 Września 2017 Autor Napisano 12 Września 2017 Jak równo wyciałeś szkła z plastiku? Najpierw pewne cięcie zwykłymi nożyczkami, potem wyrównałem papierem ściernym P600. Cytuj
emeryt Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Mam takiego samego-drogi diabelnie,ale kupiłem go bo dobrze pamiętam jak holowały haubico -armaty 152mm kolumna jechała może 7km/h. w czasie wojny holowały ciężkie działa ale w wersji bez kabiny.Pozdrawiam. Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2017 Napisano 10 Listopada 2017 ....jednak drzewo jest paskudne i bardzo psuje wygląd całej podstawki. popieram.... kiepsko te liście wyszły... poza tym brzozy mają dużo drobnych gałązek a tutaj tego brak dlatego wygląda to bardzo nienaturalnie Za to pomysł z "dymkiem" bardzo mi się podoba i fajnie to wyszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi