Tomasz Andryk Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Model bardzo ładny, podstawka też jednak drzewo jest paskudne i bardzo psuje wygląd całej podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Września 2017 Share Napisano 5 Września 2017 Traktorek śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Ciekawy model. Jak równo wyciałeś szkła z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_unknown_ Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Jak równo wyciałeś szkła z plastiku? Najpierw pewne cięcie zwykłymi nożyczkami, potem wyrównałem papierem ściernym P600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Mam takiego samego-drogi diabelnie,ale kupiłem go bo dobrze pamiętam jak holowały haubico -armaty 152mm kolumna jechała może 7km/h. w czasie wojny holowały ciężkie działa ale w wersji bez kabiny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 ....jednak drzewo jest paskudne i bardzo psuje wygląd całej podstawki. popieram.... kiepsko te liście wyszły... poza tym brzozy mają dużo drobnych gałązek a tutaj tego brak dlatego wygląda to bardzo nienaturalnie Za to pomysł z "dymkiem" bardzo mi się podoba i fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi