Drozdek Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Zapraszam do obejrzenia oraz przeczytania artykułu, w którym opowiadam o swoich modelach dla internetowej telewizji trojmiasto.pl http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Modele-samolotow-pasazerskich-Piotra-n114057.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Gratulacje - ciekawie się czytało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Obejrzałem, przeczytałem - gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drozdek Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 Dziękuję za zainteresowanie! Jakiś czas temu również pojawił się krótki reportaż o moich modelach w Teleexpressie Extra. A dzisiaj się dowiedziałem, że kolejny reportaż, trochę dłuższy pojawił się w dwóch wydaniach Panoramy na kanale TVP Gdańsk. Niebawem wrzucę filmik z dzisiejszego (poniedziałkowego) materiału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Piotrek, normalnie gwiazda medialna z Ciebie Ta mina, pewna ręka, zaangażowanie - podziwiam Tak poważnie: fajnie, że takie news'y pojawiają się w naszej TV. Jeżeli jest taka możliwość - korzystaj, niech ludzie wiedzą, że takie zboczenie, jak modelarstwo ciągle jeszcze żyje i ma się dobrze. Dzięki tak zakręconym gostkom, jak Ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drozdek Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 Udało mi się odzyskać laptopa to wrzucam kolejny wspomniany reportaż, tym razem z regionalnej Panoramy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts