Drozdek Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Zapraszam do obejrzenia oraz przeczytania artykułu, w którym opowiadam o swoich modelach dla internetowej telewizji trojmiasto.pl http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Modele-samolotow-pasazerskich-Piotra-n114057.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Gratulacje - ciekawie się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Obejrzałem, przeczytałem - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Dziękuję za zainteresowanie! Jakiś czas temu również pojawił się krótki reportaż o moich modelach w Teleexpressie Extra. A dzisiaj się dowiedziałem, że kolejny reportaż, trochę dłuższy pojawił się w dwóch wydaniach Panoramy na kanale TVP Gdańsk. Niebawem wrzucę filmik z dzisiejszego (poniedziałkowego) materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Piotrek, normalnie gwiazda medialna z Ciebie Ta mina, pewna ręka, zaangażowanie - podziwiam Tak poważnie: fajnie, że takie news'y pojawiają się w naszej TV. Jeżeli jest taka możliwość - korzystaj, niech ludzie wiedzą, że takie zboczenie, jak modelarstwo ciągle jeszcze żyje i ma się dobrze. Dzięki tak zakręconym gostkom, jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Udało mi się odzyskać laptopa to wrzucam kolejny wspomniany reportaż, tym razem z regionalnej Panoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi