gorlock Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Nowa zapowiedz Rye Field. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 No i znów trzeba do skarbonki odkładać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudzio Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 W grudniu ma zostać także wydana tańsza wersja, z wnętrzem tylko "wieży". Producent na Fb nie potrafił mi napisać kiedy model trafi do sklepów w Europie. Szkoda, bo byłby to fajny prezent świąteczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Właśnie mam go na warsztacie... trochę problematyczny w obróbce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 21 godzin temu, johnrambo napisał: Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Poza problemami ze spasowaniem dostrzegam coraz więcej niedoróbek choćby spawy. Ale nie powiem model całkiem przyjemny Aaa no i sama instrukcja mogłaby być przyjemniej opracowana bo czasem można się zgubić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Ja chyba do kompletu dokupię pasażerów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts