gorlock Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 Nowa zapowiedz Rye Field. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 No i znów trzeba do skarbonki odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 14 Listopada 2019 Share Napisano 14 Listopada 2019 W grudniu ma zostać także wydana tańsza wersja, z wnętrzem tylko "wieży". Producent na Fb nie potrafił mi napisać kiedy model trafi do sklepów w Europie. Szkoda, bo byłby to fajny prezent świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Właśnie mam go na warsztacie... trochę problematyczny w obróbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 21 godzin temu, johnrambo napisał: Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Poza problemami ze spasowaniem dostrzegam coraz więcej niedoróbek choćby spawy. Ale nie powiem model całkiem przyjemny Aaa no i sama instrukcja mogłaby być przyjemniej opracowana bo czasem można się zgubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Ja chyba do kompletu dokupię pasażerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi