Tenggeri Napisano 27 Czerwca 2017 Napisano 27 Czerwca 2017 No i znów trzeba do skarbonki odkładać Cytuj
Dudzio Napisano 14 Listopada 2019 Napisano 14 Listopada 2019 W grudniu ma zostać także wydana tańsza wersja, z wnętrzem tylko "wieży". Producent na Fb nie potrafił mi napisać kiedy model trafi do sklepów w Europie. Szkoda, bo byłby to fajny prezent świąteczny Cytuj
Twitch Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Właśnie mam go na warsztacie... trochę problematyczny w obróbce Cytuj
johnrambo Napisano 29 Marca 2020 Napisano 29 Marca 2020 Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Cytuj
Twitch Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 21 godzin temu, johnrambo napisał: Mój też chwilowo stoi, mam problem ze spasowaniem tej niskiej przedniej płyty. Ogólnie szczegół ładny, ale plastik miękki i małe nadlewki z łączenia form wszędzie. Poza problemami ze spasowaniem dostrzegam coraz więcej niedoróbek choćby spawy. Ale nie powiem model całkiem przyjemny Aaa no i sama instrukcja mogłaby być przyjemniej opracowana bo czasem można się zgubić Cytuj
johnrambo Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Ja chyba do kompletu dokupię pasażerów 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi