Seb Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Tygyrs F05 z Gruppe Fehrman, Niemcy, kwiecien 1945. Mogłem sobie pozwolić na nieco fantazji, bo zdjęć F05 brak. Składak historyczny i modelarski. Za bazę posłużył kiepski model AFV 35079, wieża to zlepek pozostałości po Tygrysach Dragona. Dodatkowo lufy RBmodel, zimm Atak, gąsienice MasterClub (nie polecam). Ps. Ciekawe kiedy za flickra będą żądać kasę ? Wtedy Cuper leżysz Edytowane 4 Listopada 2020 przez Seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Już biorą. Jak chcesz wersję pro to kosztuje 49 USD - czeba było czytać uważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Podoba mi się, taki inny niż wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Lipca 2017 Autor Share Napisano 8 Lipca 2017 Już biorą.Jak chcesz wersję pro to kosztuje 49 USD - czeba było czytać uważnie. Chmo wersja pro, nie chcę powtórki z pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Ciekawa interpretacja efpiątki, z jednej strony dużo wskazuje że kolor wież był zielony lecz można interpretować je jako szary, podobnie z kolorami oznaczeń, dokładne określenie ich koloru jest trudne. Model ciekawy, jak każdy model legendarnej jedynki. Wykonanie ładne. Brakuje tylko jakiejś klimatycznej podstawki. uwagi: Zimmerit sponiewierany konkretnie, ale reszta kadłuba mało styrana Wieża aż za czysta, żadnych blizn czy przetarć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Co jest nie tak z gąskami MC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Co jest nie tak z gąskami MC? Upierdliwy sposób łączenia. W dodatku są za wąskie o ok 1 mm. Koło napinające w ogóle nie wchodziło między zęby, koła jezdne na wcisk, a na napędowym niestety brakuje tego milimetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Ciekawa interpretacja, mnie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Ale nakombinowane, trzy tygrysy w jednym, bardzo dobrze wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi