MWALLO Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Model z dwoma kompletami blach Abera- lusterko oderwało się podczas malowania reszta ruchoma - otwierana, gąski pracują, stelaż ładnie się składa Pozdrawiam Michał Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Ładny jest. kurcze kiedy mi się uda coś takiego ładnego zrobić? Model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Ładny, fajnie utrudzony frontem, wykonanie dość dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Aha, no właśnie, coś mi się nie zgadzało. Ale już wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 fajny. tylko zdejmij te nieszczęsne tarczki z hełmów. w 1943 to ich już tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Ten ciągnik, to mistrzostwo świata!!!!! Gapię się na niego i gapię !!!! Jesteś Mistrzem !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Moim zdaniem to najlepsze twoje malowanie - naturalne, fajne filtry. Bardzo mi się podoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Wiesz co zostań przy tym stylu budowy modeli, realny bez zatrzeżeń, nie będe się czepiał szczegułów... i sam zobaczysz jak ceny ich wzrosną na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 allegro. Ja tam ostatnio widziałem na Ebayu :P Fajne rureczki na tym modelu Ogólnie klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Sprzedaje tylko na Ebayu i do stałych odbiorców!! Dumo zwracaj uwagę na ortografie Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Co do hełmów, fakt mocno odbiegają, od klasy reszty :-)), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 czesio, model - super, i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Model bardzo fajny jestem podwrażeniem:) Model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi