Dorotka Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 A powiedz mi Jacku, czy zestawowa, metalowa linka od Tigerowego MS-a, mogłaby udawać linę do Abramsa? Chodzi mi o jej grubość. Udawać to zawsze może.... Generalnie to lina na tym Abramsie co jest w galerii to plastik od RFM. Teraz dałem metalową od starego Dragona (mnie się podoba zdecydowanie naj). Z Eureki liny do Abramsa według mnie za chude. Jak patrzę na tę od MS-a to też jakaś chuda jest. Ale nie mierzyłem, więc to jedynie wrażenia luźne są. I chyba (z naciskiem na chyba) na oryginałach Abramsów też są różne te liny, w różnych okresach czasu. P.S. Wywal tę fotkę z podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 Wszystko co duże trafiło na miejsce (zasobniki i kosze). Po remanencie w szafie wstępnie zakomponowałem bambetle. Dodam pewnie jeszcze ogniwa po bokach i jeżeli na żaden idiotyczny pomysł nie wpadnę to w przyszłym tygodniu można zacząć kłaść podkład. Nie mogę się zdecydować - z racji gumowych wkładek do pancerzy, co to je trzeba na "czarno" pomalować - kiedy je zawiesić, ale raczej na koniec po kładzeniu bazowego. Niestety trzeba złożyć jeszcze gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 A czy ja dobrze widziałem, że RFM daje w zestawie jakieś tam przenośne lodówki, czy coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 A czy ja dobrze widziałem, że RFM daje w zestawie jakieś tam przenośne lodówki, czy coś w tym stylu? Dali tego całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 A czy ja dobrze widziałem, że RFM daje w zestawie jakieś tam przenośne lodówki, czy coś w tym stylu? Dali tego całkiem sporo I butelki ,, tyyyyż"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Lipca 2017 Autor Share Napisano 29 Lipca 2017 .... I butelki ... Nawet w dwóch kolorach, choć nie te co są w lodówce... Do wszystkich dają, w "twoim" też są, tylko że nalepek nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Uff... Stoimy na własnych "nogach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Zagospodaruje do niego starą podstawkę, bo na dłuższy czas rozstaję się z pancerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Dorotka napisal- ...bo na dłuższy czas rozstaję się z pancerką ... teraz bedzie ffffrrrrr F14 czy tez brum brum modele aut Coś zupełnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Fiu fiu bedzie sie dzialo a co z T-55 A co? Chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Czyżbyś dołączał do mnie w dziale okrętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Czyżbyś dołączał do mnie w dziale okrętów? Dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 No to czekam, ciekawi mnie co to będzie. Chyba że możesz zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 No to czekam, ciekawi mnie co to będzie. Chyba że możesz zdradzić? A pewnie, że mogę - Kongo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 No to czekam. A ten tu gentleman zaczyna wyglądać coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 No to czekam. A ten tu gentleman zaczyna wyglądać coraz lepiej. Trochę jeszcze poczekasz... A gentleman'owi przybywa, właściwie zostały same bzdety. Niestety jest ich sporo w tej wersji, a pośpiech jak wiemy w tym sporcie nie jest wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Pierwsze Tuski i jakieś duperele... Zaczynam widzieć koniec klejenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Ładnie to wygląda i sprawnie idzie ogladam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Ładnie to wygląda i sprawnie idzie ogladam dalej Dzięki! Było, nie było powiesiłem Tuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Ładny fajny He, he... Dobrze, że nie uroczy... Dzięki! Zacząłem grzebać górę wieży, ale po zrobieniu reflektora się zatrzymałem, bo praktycznie na wszystkich tych osłonach są super ślady po wypychaczach... Także tu trochę lipa jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Uff... Zajęło to prawie miesiąc... Idziemy do lakierni po podkład. Wariant malowania - lekuchno styrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2017 Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Robota wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Robota wre No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi