slawek632 Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Moja ostatnia praca. Wypraski leciwe ale mi zawsze się podobał i podoba ten szmatopłat:) miłego ogladania Pozdrawiam wszystkich:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmald Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Oj bardzo mi się podoba! Wybrałeś jedno z moich ulubionych malowań Ni 17. Pobrudzony ze smakiem - dół utytłany tak jak trzeba. Również malowanie jest dla mnie bardzo przekonywujące. Jako wielki fan szmatopłatów mogę tylko napisać zazdroszczę pięknego modelu. Śmigła u Francuzów były malowane ciemnym szelakiem w większości przypadków kolor taki trochę bordowy i warstwy klejenia ledwie lub niewidoczne. Daj trochę washa na mocowanie śmigła i zmyj błoto z karabinu. Reszta jak napisałem świetna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowmare Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Superowy. Fajny malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Bardzo ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts