slawek632 Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Moja ostatnia praca. Wypraski leciwe ale mi zawsze się podobał i podoba ten szmatopłat:) miłego ogladania Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Oj bardzo mi się podoba! Wybrałeś jedno z moich ulubionych malowań Ni 17. Pobrudzony ze smakiem - dół utytłany tak jak trzeba. Również malowanie jest dla mnie bardzo przekonywujące. Jako wielki fan szmatopłatów mogę tylko napisać zazdroszczę pięknego modelu. Śmigła u Francuzów były malowane ciemnym szelakiem w większości przypadków kolor taki trochę bordowy i warstwy klejenia ledwie lub niewidoczne. Daj trochę washa na mocowanie śmigła i zmyj błoto z karabinu. Reszta jak napisałem świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Superowy. Fajny malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi