ministersan Napisano 27 Sierpnia 2017 Share Napisano 27 Sierpnia 2017 Witam Modelik już dotarł. Miałem z nim startować w konkursie, ale 3 miesiące może być mało (tym bardziej, że ma być z oświetleniem), a i presja czasu nie wpłynęła by pozytywnie na wynik końcowy. Z kończeniem warsztatów u mnie krucho, ale myślę, że warto założyć ten (niezależnie jak długo potrwa), bo temat według mnie ciekawy i warto przedstawić go kolegom modelarzom. Grafika na pudełku mnie się bardzo spodobała. Pudełko pełne skarbów... Jestem w trakcie szykowania miejsca do robienia fotek - kilka szczegółów wyprasek już niedługo. Jeśli chodzi o wykonanie to taki byłby świetny Ale i taki będzie ok... Jeśli chodzi o podświetlenie to w planach główne przednie i tylne (obie strony) i podświetlenie zegarów. Model przewiduje taką opcje i można nawet zamówić zestaw diód, ale to koszt 150-200zł i to nie pełny zestaw. Ja zakupiłem w sklepie z elektroniką wszystko co potrzebne za raptem 35 zł. Niestety cała instrukcja po japońsku, więc będzie trochę domyślania się co miał na myśli autor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo Napisano 27 Sierpnia 2017 Share Napisano 27 Sierpnia 2017 Pierwszy raz widzę plastikowy model kolejowy w tej skali. Będę śledził z wypiekami na twarzy:) Poniuchałem i zobaczyłem, że cena tego modelu jest dość spora. Czy w zestawie są np. blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Będę śledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Na szybko fotki silnika w trakcie prac. Część osprzętu zamocowana bez kleju na próbę. Jeszcze trochę nad nim popracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2017 A te szwy mają być, czy zapomniałeś o nich, a jest ich wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Czesc ma byc, ale sprawdze czy rzeczywiscie aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Będę zaglądał Jakie to duże jest? Bo wygląda na sporawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi