temir 2 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Witam! Model był gotowy już od dawna ale nie mając zbytnio pomysłu na jego wykończenie ostatecznie doczołgałem się z nim do finału w poniższej postaci : ...i na koniec: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Kawał dobrej roboty! W tej skali zegarek na ręce czołgisty to jest osiągnięcie. No może co najwyżej belka do wyciągania z błota i antena radiostacji mogły by się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Ładny szkrab ,dłubię swojego ale będzie trochę pokiereszowany .Temir zdradź skąd bierzesz figurki bo też potrzebuję, pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Września 2017 Autor Share Napisano 2 Września 2017 Witam! Temir zdradź skąd bierzesz figurki bo też potrzebuję, W tej skali zegarek na ręce czołgisty to jest osiągnięcie. To frankensztajny . Podstawą byli załoganci z "Armory" z przeszczepionymi rączuniami a jeden to nawet i facjatą . No może co najwyżej belka do wyciągania z błota ...mogły by się przydać. Tego oryginał nie posiadał. ...i antena radiostacji mogły by się przydać. ...a tego to wstyd przyznać zapomniałem . Pocieszam się że na niektórych fotkach prawdziwe też czasem pomykały sobie bez tego elementu , niemniej oczywiście brak uzupełnię niezwłocznie . dłubię swojego ale będzie trochę pokiereszowany . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Jestem pod wrażeniem. Model wyszedł elegancko co w tej skali nie jest łatwe do osiągnięcia. A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Błąd jest: opołczenie a nie "opłoczenie". Opołczenie to jest pospolite ruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Września 2017 Autor Share Napisano 3 Września 2017 Witam! A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Błąd jest: opołczenie a nie "opłoczenie". Opołczenie to jest pospolite ruszenie. Moim zdaniem błędu nie ma . Frapowało mnie to więc sobie sprawdziłem. Przeglądając fora dotyczące ww. konfliktu spotkałem spolszczenie w obydwu formach. Wybrałem taką jaka jest. oплочение = milicja Czyli tłumacząc na język polski dosłownie, podpis mógłby brzmieć "Milicja Ługańskiej Republiki Ludowej" ale w formie zruszczonej podoba mi się bardziej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Interpretacja należy do ciebie. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 3 Września 2017 Share Napisano 3 Września 2017 Gratuluję świetnie wykonanego modelu, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Września 2017 Autor Share Napisano 3 Września 2017 Witam! Interpretacja należy do ciebie. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Gratuluję świetnie wykonanego modelu, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Poezja, mowa o wszystkich Twoich modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi