temir 2 Napisano 1 Września 2017 Napisano 1 Września 2017 Witam! Model był gotowy już od dawna ale nie mając zbytnio pomysłu na jego wykończenie ostatecznie doczołgałem się z nim do finału w poniższej postaci : ...i na koniec: Pozdrawiam! Cytuj
Michal_G Napisano 2 Września 2017 Napisano 2 Września 2017 Kawał dobrej roboty! W tej skali zegarek na ręce czołgisty to jest osiągnięcie. No może co najwyżej belka do wyciągania z błota i antena radiostacji mogły by się przydać. Cytuj
OLO Napisano 2 Września 2017 Napisano 2 Września 2017 Ładny szkrab ,dłubię swojego ale będzie trochę pokiereszowany .Temir zdradź skąd bierzesz figurki bo też potrzebuję, pozdrawiam OLO Cytuj
temir 2 Napisano 2 Września 2017 Autor Napisano 2 Września 2017 Witam! Temir zdradź skąd bierzesz figurki bo też potrzebuję, W tej skali zegarek na ręce czołgisty to jest osiągnięcie. To frankensztajny . Podstawą byli załoganci z "Armory" z przeszczepionymi rączuniami a jeden to nawet i facjatą . No może co najwyżej belka do wyciągania z błota ...mogły by się przydać. Tego oryginał nie posiadał. ...i antena radiostacji mogły by się przydać. ...a tego to wstyd przyznać zapomniałem . Pocieszam się że na niektórych fotkach prawdziwe też czasem pomykały sobie bez tego elementu , niemniej oczywiście brak uzupełnię niezwłocznie . dłubię swojego ale będzie trochę pokiereszowany . Pozdrawiam! Cytuj
bazylms Napisano 3 Września 2017 Napisano 3 Września 2017 Jestem pod wrażeniem. Model wyszedł elegancko co w tej skali nie jest łatwe do osiągnięcia. A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Cytuj
Taki Jeden Napisano 3 Września 2017 Napisano 3 Września 2017 A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Błąd jest: opołczenie a nie "opłoczenie". Opołczenie to jest pospolite ruszenie. Cytuj
temir 2 Napisano 3 Września 2017 Autor Napisano 3 Września 2017 Witam! A co oznacza słowo na tablicze "Opłoczenie" - tak ma być czy to błąd i miało być "Ogłoszenie"? Błąd jest: opołczenie a nie "opłoczenie". Opołczenie to jest pospolite ruszenie. Moim zdaniem błędu nie ma . Frapowało mnie to więc sobie sprawdziłem. Przeglądając fora dotyczące ww. konfliktu spotkałem spolszczenie w obydwu formach. Wybrałem taką jaka jest. oплочение = milicja Czyli tłumacząc na język polski dosłownie, podpis mógłby brzmieć "Milicja Ługańskiej Republiki Ludowej" ale w formie zruszczonej podoba mi się bardziej. Pozdrawiam! Cytuj
Taki Jeden Napisano 3 Września 2017 Napisano 3 Września 2017 Interpretacja należy do ciebie. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Cytuj
NAND Napisano 3 Września 2017 Napisano 3 Września 2017 Gratuluję świetnie wykonanego modelu, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Cytuj
temir 2 Napisano 3 Września 2017 Autor Napisano 3 Września 2017 Witam! Interpretacja należy do ciebie. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Gratuluję świetnie wykonanego modelu, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Pozdrawiam! Cytuj
zibi85mig Napisano 10 Września 2017 Napisano 10 Września 2017 Poezja, mowa o wszystkich Twoich modelach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi